Post by terpsolefifer on Feb 20, 2022 7:52:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sikkələri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Gözəl
Bu oyun çox əyləncəlidir .. onun qrafikası arcade Sim üçün çox realdır... gözəl iş tərtibatçıları
xahiş edirəm bunu düzəldin...telefonumda maşını idarə edə bilmirəm və deyir ki, demolition dearby 2 dayanıb ona görə mən bu oyunu sildim və yenidən yükləyirəm amma əksinə o, yenə deyir ki, söküntü derbisi dayanıb və bu mənim telefonuma daxil olur ona görə də bu pis proqramdır...bunu düzəldin tamam!...developerdən))
İnsanlar bizə 5 ulduz nə verirlər, oyun çox geridə qalır və bu oyun haqqında daha çox şey var, bu oyun çox amma geriləmə probleminin bir şərtidir, xahiş edirəm onu həll edin
Qrafika yaxşıdı amma səs effektləri və qəza fizikası zibildir oyunu 3 saatdan sonra sildim cansıxıcı olduğu üçün 3 bu zibildən yaxşıdır
1 ulduzda düşmür
Demolition Derby 2 Jeux de courses qxjx
yaxşı bir neçə ilk oyun idi, amma üçüncü yarışda birinci yerdə idim, məni sonuncu yerə geridə qoydum, geriləməni düzəltmək lazımdır
Mən bu oyunu oynamışam və deyə bilərəm ki, bu çox yaxşı oyundur. Mən heç görmüşəm. Amma maşınlar çox bahadır. Bu gün mən 100000-ə tank aldım. Bu çox bahadır. Oyun cetes üçün təşəkkür edirik.
Gözəl oyun amma bu avtomobil oyunudur, mən pulsuz atəş və pubj buss-u sevirəm
yükləməyə başladı, amma bitməmiş qəzaya uğradı, mən onu hər dəfə yükləməyə çalışanda bunu etdim 1 söz şalvar
Çoxgözəl oyundu
Oyunda daha müasir avtomobillər və hətta mümkün yük maşınları görmək istərdim, lakin bəli, oyun əladır, asudə vaxtını əyləncəli və rahat şəkildə keçirmək istəyən hər kəsə tövsiyə olunur.
Bu oyun cox maraqlidi tesekkurler contoral pisdi ve cox uzaq durun oyun cox sevindirici xəbərdir ki, dunyada özəl oyun yaxşı oyun forma 3star tamam oyun pisdir coxda kilid
Demolition Derby 2 Yarış fdih
Qrafika təkmilləşdirilə bilərdi, həmçinin avtomobilin ön hissəsindəki stikerlər və işlənmiş qazlar qarışıq idi, bu, avtomobillərin görünüşünü tamamilə aradan qaldırdı.
Bu, əla oyundur, lakin siz maşın sürmək üçün daha çox funksionallıq əlavə etməlisiniz......... Bütün avtomobillər demək olar ki, eynidir, bir neçəsini qəbul edir.... Ona görə də lütfən, onları bir-birindən fərqləndirin...... Yox yalnız formada, lakin hər şeydə
Yaxşı amma işləmək lazımdır. Mənim sevimli avtomobilim Mustangdır
Ən çox sevdiyim avtomobil Lamborghini-dir və bu, həqiqətən də yaxşı oyundur, lakin həqiqətən də gözəl avtomobillər var və siz onları istədiyiniz kimi fərdiləşdirə bilərsiniz. Mən oyunu ilk oynayanda bütün avtomobillərimə nitro əlavə etməyi xoşlayıram və çoxlu maşın almışam. həqiqətən gözəl idi, buna görə də indi mən o vaxtkı avtomobillər kolleksiyamı yenidən qururam, amma polis maşınlarının məni təqib etməsini xoşlayıram.
Reklamlardan sonra oynamaq mümkün deyil. Mən oyuna başlayanda reklamlar avtomatik oxunur və bundan sonra idarəetmə cavab vermir
Cox ela yaxsi
Glno pis yaxşıdır
Telefonumdakı tətbiqinizə nifrət edirəm, o, çox yavaş işləyir və bu səhvi düzəltsəniz və bütün reklamları silsəniz, avtomobilim sola və ya sağa gedə bilməz, mən bu proqrama beş reytinq ulduzu verəcəm, amma heç vaxt səhvi düzəltməsəniz və silməsəniz bütün reklamlara bu proqrama bir reytinq ulduzu verəcəyəm.
Onun çoxlu reklamı var
Mən onu 3 ulduzla qiymətləndirdim, çünki düymələr kiçikdir, içəridən görünüş yoxdur, sürəti kilometrə dəyişdirə bilməzsiniz, onun yalnız milləri, oyunda maclaren p1 görmək istərdim
Bu oyun çox gözəldir,,,, mən onun qrafikini sevirəm, çünki o, çox tələbkardır
Bu oyun pisdir. Rəy yazsanız, sizə maşın verməli idi, amma olmayacaq.🖓
Demolition Derby 2 Perlumbaan cazn
Bu oyun bu oyun ilə yanlış göstərir Hindistan predikatının kapital və günəş çiçəyi tədarükü maddəsidir və pişik mənim CV-dən keçirdi, sizin göstərişləriniz üçün pişik üçün hazırlaşırdı ki, biz onu mənə göndərə biləcəyimizi bilirsinizmi? e-poçt ünvanınızı səbirsizliklə gözləyirəm Kaliforniya Berkeley Universitetindən kimya mühəndisliyi üzrə linqvistik bacarıqlar adlanır və bu sualların tarixini dəyişməyəcək əfəndim mənim Bugatti və qara kürü tapın.
Onlayn yarışa da ehtiyac var. Və avtomobilin sürəti yavaşdır. Ona görə də avtomobil baki tmari marji.thik thak se oyununda daha çox parametrlər lazımdır.
Daha keyfiyyətli qrafika lazımdır
Yaxşı qrafika, lakin pis idarəetmə.
yaxşı
Beş min dollarlıq yarışda mən birinci yerdə idim, o geridə qalana qədər və birincidən sonuncuya qədər getdim və heç bir pul almadım. Çox əsəbləşirəm😠😤 bu oyun 💩
Oyunu bəyənirəm, amma oyun bağlanana qədər 1 derbidən və ya yarışdan çoxunu edə bilsəm yaxşı olardı.
Cafe Panic: Cooking game உருவகப்படுத்துதல் huz
Çox çox yaxşı oyundur və mən onu sevirəm əyləncəlidir və onu istədiyiniz yerdə oynaya bilərsiniz və bu çox əyləncəlidir.
Əla yeni maşın məndə bmv i 8 olsun
Mən bu oyunu çox sevirəm. Mənim üçün mükəmməllikdir. Mən bütün avtomobilləri, yük maşınlarını və həmçinin oyunu sevirəm. Baxmayaraq ki, bir az təkmilləşdirməyə ehtiyac var, amma hazırda mən onunla yaxşıyam
Əladır amma pula sahib olmaq çətindir...
Çox gözəldi
Mən bu oyunu sevirəm, lakin onların təkmilləşdirə biləcəyi bəzi şeylər var, məsələn, multiplayer rejimi əlavə etmək. Mən də sızan dəriləri aldım, ümid edirəm siz də bununla çıxacaqsınız!!! Bu oyun o qədər möhtəşəmdir ki, adımı Demo Derby 2 olaraq dəyişdim, əla oyuna ehtiyacı olan hər kəsə tamamilə tövsiyə edirəm. Youtube-da Demolition Derby 2-ə baxaraq mənim youtube kanalımı tapın, mənim kanalımı ölü polis maşını ilə tapa bilərsiniz. Bu oyunu möhtəşəm etməyə davam edin!
Mən hətta bu axmaq oyunu quraşdıra bilmirəm, hansısa axmaq problemin səbəbi, planşetimi o qədər yenidən işə saldım ki, bu axmaq oyun azalmayacaq!
Bu oyunu sevirəm, mənim sevimli avtomobilim çəkicdir, bilmirəm, nə üçün bu, palçıq yarışları və bu oyunda avtomobilləri sevən başqa şeylər üçün əla maşındır
Düymələr sadədir, lakin onların yerindən tərpənməsini istərdim. 10 reklama baxmaq sizə 15.000$ qazandırır, bu, o qədər pul qazanmağın ən asan və yeganə yoludur. Performans və ya estetik baxımdan çox olmayan böyük bir avtomobil seçimi var. Bununla belə, mən xüsusi Dodge 3500 və ya əfsanəvi Power Wagon görmək istərdim
Pis oyun deyenler vara dere açmır ydaşn artrsın onda açar
Mən bu oyunu sevirəm, 56 avtomobili sirrdir
Bu oyun heyrətamizdir, çox gözəl qayğıları var və vaxtın uçmasına səbəb olur, ona görə də ona 5 ulduz verirəm, amma yeganə şey odur ki, oyunda Lamborghini və Fararris yoxdur, amma bundan başqa əyləncəlidir
Bu gözəl oyundur, oynamaq çox əyləncəlidir və qrafikası da gözəldir, mənim ən yaxşı oyunlarımdan biridir, lakin onun bir az problemi var ki, biz oyun oynayanda bəzən maşın sürdükdə çox gecikir, əks halda növbəti səviyyəli oyun yarışmağı sevən və əylənmək istəyən oyunçuya başqalarını məhv etməyi təklif edirəm bu oyun onlar üçün ən yaxşısıdır Rəyimi oxuduğunuz üçün təşəkkürlər
Əyləncəli, lakin olduqca tez təkrarlanan olur, A.I-ni daha rəqabətli etməklə düzəldilə bilər və daha yüksək qiymət nöqtələri ilə daha çox təkmilləşdirmə seçimləri ola bilər. Bütün yaxşı oyun yalnız insanları daha uzun saxlamaq istəyirsinizsə, daha çətinləşdirin deyərdim.
Yaxşı oyun idi amma kaş maşınlar daha sürətli olsun🙃