Post by terpsolefifer on Feb 20, 2022 8:04:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλά tokens ▞▞▞
▞▞▞ Blackmoor 2: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, ειδικά την ποικιλία της μουσικής και την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιστορία. Πολύ εύκολοι έλεγχοι και τα γραφικά είναι 10/10. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν καταλήγεις ποτέ να πολεμάς με το κύριο αφεντικό. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι πρόκειται να φτιάξουν μια έκδοση 3 ή να ενημερώσουν το παιχνίδι, αλλά έχουν ένα πολύ ωραίο τέλος στο παιχνίδι, αν και αυτό με στεναχώρησε πολύ με την καλή έννοια και με έκανε να ευχηθώ να υπήρχαν περισσότερα. (Άρα ναι, δεν είναι πραγματικά παράπονο)
είναι ωραίο πώς, ακόμα κι αν ολοκληρώσεις μια ιστορία, έχεις πολλά περισσότερα να κάνεις, αλλά νομίζω ότι αν κάθε ήρωας έχει διαφορετική ιστορία για το άτομο και εκεί το κοστούμι θα ήταν τεράστιο
Θεωρώ ότι οι επιθέσεις δεν είναι ρεαλιστικές όταν επιτίθεται και απλώς γυρνάς και επιτίθεται αμέσως στο πίσω μέρος, δεν τους βλάπτει
Το co-op μέρος είναι διασκεδαστικό, ειδικά το παιχνίδι με φίλους και οικογένειες.
Το σφάλμα εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι
Τι θα λέγατε να δημιουργήσετε ακόμα εχθρούς με θέμα και εμπόδια στο πρόγραμμα επεξεργασίας επιπέδου, δεν είναι το ίδιο, η λειτουργία stroy είναι κάποια λιχουδιά και τα ορκ και η χάλκινη πριονόλαμα προσθέτουν περισσότερα μπλοκ!
Τα γραφικά του Blackmoor part 1 είναι πολύ ωραία και επίσης τα χειριστήρια μετά το μέρος 2
Μπορείτε να το κάνετε λίγο εύκολο, επειδή η σκοτεινή λειτουργία είναι εξαιρετικά δύσκολη εκτός σύνδεσης
Καλό παιχνίδι αλλά το multiplayer πέφτει συνεχώς
Blackmoor 2: Action Platformer ஆக்ஷன் qvl
Θέλω να του δώσω 5 αστέρια αν όχι για το γεγονός ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία dungeon παρόλο που έχω σύνδεση στο internet. Παρακαλώ εξετάστε αυτό.
Η ανίχνευση σύγκρουσης είναι bs, δεν υπάρχει ifram για τον παίκτη, αντίθετα αποφάσισαν να το βάλουν στον εχθρό, ενώ τόσο εσείς όσο και ο εχθρός επιτίθενται, πάντα μετράει η επίθεση τους και η δική σας όχι. σημαίνει ότι δεν μπορείτε καν να ανταλλάξετε την υγεία
δεν είναι κακό
AppAgg
Το αγαπώ! μεγάλη βελτίωση από το Blackmoor 1, λατρεύω τα κρυμμένα πετράδια στο τέλος της ιστορίας και την προσθήκη των skins. μια μικρή ερώτηση? είναι η αγορά εκτός ειδήσεων αφού νικήσετε την Κανονική λειτουργία ή σκοπεύετε να προσθέσετε περισσότερα πράγματα, γιατί τα λίγα έπη που βγάζω στο lvl 15 φαίνονται λίγο αδύναμα μετά από μέγιστες αναβαθμίσεις στα στατιστικά σε Dark mode... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση😁
Είμαι εντυπωσιασμένος από ένα καλό παιχνίδι, δυσκολεύομαι να προειδοποιήσω πώς να δυναμώσω τον άντρα μου
Blackmoor 2: Platformer Aksi Aksi vvci
Tank Stars Trò chơi điện tử giwh
Ελπίζω να φτιάξετε περισσότερη ιστορία Και το παιχνίδι έχει καθυστερήσει στο pvp, ελπίζω να το διορθώσετε Καλό παιχνίδι, το απολαμβάνω ❤️👍
Συμπληρώστε τα σκουπίδια δεν λειτουργεί καν σωστά
Η ιστορία είναι καλή. Το soundtrack επίσης.
γεια, το άλμα του είναι πολύ σύντομο, καθώς χρειάζεται να προχωρήσει περισσότερο όταν ο χαρακτήρας πηδήξει btw αυτό είναι ένα ειλικρινές σχόλιο😃
Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι όπως το concept the artwork
το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι χωρίς διαφημίσεις 👍 αλλά μπορείτε να προσθέσετε νέους ήρωες που δεν τον είχαμε εδώ και καιρό, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε αν δεν θέλετε
δροσερό παιχνίδι συνεργασίας για πολλούς παίκτες.
Blackmoor 2: Action Platformer Παλιές εκδόσεις για Android | Aptoide
Λατρεύω το παιχνίδι
Υπάρχουν κάποια σφάλματα που σπάνε το παιχνίδι 🐛. Αυτό το παιχνίδι έχει όμως μεγάλες δυνατότητες. Πέθανα και δεν μπόρεσα να αναζωογονήσω.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για να είμαι ειλικρινής, έχει μια ωραία ιστορία, υπέροχο gameplay, αλλά το πρόβλημά μου είναι τα online μπουντρούμια όταν δημιουργώ ένα που μερικές φορές δυσλειτουργεί, σαν να πηγαίνει πίσω στο πώς ξεκίνησα, είναι πραγματικά ενοχλητικό να ξεκινάς από την αρχή. Αν μπορείτε να το διορθώσετε θα το εκτιμούσα πολύ.
Γιατί δεν μπορώ να μπω στο Dungeon;
Blackmoor 2: Action Platformer Akció wum
Gamesir X2 Stretchable Bluetooth Game Controller για IOS Android ...
Είναι διασκεδαστικό αλλά όταν έπαιζα περισσότερο βαριόμουν στο παιχνίδι
Εφιάλτης κακός κακός κακός κακός κακός κακός κακός
αργή απόκριση