Post by terpsolefifer on Feb 20, 2022 8:07:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
Man labai patinka šis žaidimas, bet tikrai yra per daug skelbimų ir jūs net neturite galimybės mokėti, kad jų atsikratytumėte.
Labai garas
labai įdomus žaidimas Man patinka tai fantastiškas ir naudingas žaidimas
Tie Dye Simulasi orr
puikus žaidimas, patinka, kaip galite pasirinkti spalvas patys, tikiuosi, kad puikiai praleisite laiką su šiuo žaidimu
Kodėl šiame žaidime yra skelbimų, iš kurių negaliu išeiti!!! Tai taip erzina, o kai aš išeinu iš žaidimo, turiu atlikti tą patį projektą, kurį dariau anksčiau!!!!!!!! Ir aš negaliu teigti, nes sakoma, kad tai nėra reklama. Bet ten tikrai valgė reklamas!!!!!!! Kaip nenaudinga, bet smagu tik abit. Šis žaidimas yra baisus 😠😠😠
tai fantastiškas žaidimas ir jis toks energingas, technologiškas ir toks lernitiškas, tai geriausias žaidimas mano gyvenime. Aš gerbiu juos, kurie sukūrė žaidimą. Labai ačiū, kad padovanojote man žaidimą, kuris man yra geriausias žaidimas visatoje Aš žaisiu aš esu negyva, prašome mano mėgstamiausias žaidimas amžinai man nepatinka joks žaidimas, bet kai pamačiau žaidimą aš jį įdiegiu ir kai žaidžiu manau, kad tai geriausias iš geriausių žaidimų visatoje, kurį taip pat žaidžiu Žaidimas, pavyzdžiui, telefono grynųjų pinigų štampai, batų dažai, bet geriausias yra Tie Dye
Tai įdomus žaidimas, tačiau yra daugybė papildymų, po vieną po kiekvieno „raundo“ (kuris yra 20 sekundžių) ir vieną „raundo“ viduryje, tačiau žaidimas man yra įdomus, todėl jis negali būti 1☆
Tie Dye Симулятори sxeq
Man labai patinka žaisti šį žaidimą. Tačiau yra per daug priedų
Ši programa tikrai smagi. Tačiau tai turi daug programų! Jūs netgi negalite pasidaryti vienų „pasidaryk pats“ marškinėlių be priedų arba po jų. Jie tikrai trumpi, bet dėl to žaidimas nėra įdomus.
Net neleidžia man atidaryti žaidimo, aš jį įjungiu ir baigiasi apie 5 minutes, kol jis „įkeliamas“, tada jis sugenda visas planšetinis kompiuteris ir net jei jis negali būti lėtesnis nei jau yra, kai tik žaidimas bus įdiegtas mano įrenginys mano planšetinis kompiuteris yra toks lėtas, kad praktiškai užšalęs, nerekomenduoju atsisiųsti, nebent norite, kad įrenginys sugestų arba taptų itin lėtas.
Mėgstu koncepciją, visiškai nekenčiu reklamos. Juokinga turėti 3-4 skelbimus vienam kaklaraiščio dažui.
Viskas buvo gerai iki pirmojo konkurso, tada viskas, ką turėjau, buvo juodas ekranas, negalėjau išeiti iš programos ir turėjau iš naujo paleisti telefoną.
Jei galėčiau duoti nulį žvaigždučių, skirčiau. Pats žaidimas buvo įdomus, bet KIEKVIENA pasirodanti reklama privertė žaidimą užšaldyti ir sudužti. Pasidaviau po trečios avarijos. Neverta skirti laiko.
Žiauri geras.
viskas gerai, vienas iš jų žaidimų.
Pirmą kartą atsisiuntus grojo normaliai. Po 2 minučių jis pradeda vėluoti ir užšąla telefonas. Kai telefonas pradeda reaguoti, ekranas pasidaro juodas, tarsi telefonas būtų išjungtas, ir prireiks 5 minučių, kol jis įjungs ekraną. Skelbimai kiekvieną kartą, kai patenkate į vandens panardinimo dalį. Pataisykite programą. Jis neturėtų veikti lėtai ar vėluoti. Tai taip pat neturėtų priversti telefono veikti.
Tie Dye Simulyatorlar neq
Tai labai smagus ir geras žaidimas, kai norisi žaisti ir ramina😊
Man patinka šis žaidimas, bet daviau jam du, nes turiu problemų su šiuo žaidimu, jis labai trikdo, išspręskite šią problemą. Kai tai išspręsite, mielai įvertinsiu jį geriau.♡
Iš pradžių, kai atsisiunčiau šį žaidimą, maniau, kad jis tikrai šaunus, nes mėgstu surišamus daiktus, viską, kas yra kaklaraištis, gausiu, bet kai iš tikrųjų išbandžiau, buvo baisu, žaidimas vis trikdavo ir aš žinau, kad tai yra dažai. ir jis pateks į audinį, bet realiame gyvenime jis nekraujuoja tiek daug, o kai iš tikrųjų einu ką nors rišti, aš darau vieną spalvą, o tai padaro 3 tarpus, tai mane įsiutina iki pat esmės NELAIMINGAS. 😠☹️😡🤬
yra keletas problemų, bet be to, kad žaidimas yra geras, mano problemos yra tokios, kad žaidimas nuolat trikdo ir atvaizdavimas yra išjungtas, pavyzdžiui, kai uždedu pirštą ant marškinėlių, tai nepila, manau, kad tai yra kita trikdžių dalis, nei aš Manau, kad šis žaidimas yra gana geras, kai jie bus pataisyti, tikriausiai įvertinsiu šį žaidimą keturiais ačiū
Stylist Girl: Make Me Fabulous Boshqalar dep
Man tai patinka, bet daug skelbimų, kuriuos žaidžiu naudodamas „Android“, ir tiesiogine prasme yra tiek daug skelbimų kiekvieną kartą, kai bandau išmesti drabužius į kibirą, visada atsirastų skelbimas ir aš turiu žiūrėti skelbimus, kad gaučiau prizų, ir aš daviau nors tai yra 3, tai taip pat yra priežastis, kodėl aš myliu šį žaidimą, nes jis moko jus susirišti dažus
Šis žaidimas yra labai įdomus ir gana sudėtingas. Taip sunku sugalvoti gerą spalvų derinį, bet tada aš mėgaujuosi šiuo žaidimu❤️ Myliu!
kai žaidžiau šį žaidimą, pradėjau maudymosi kostiumėlį, o tada jis mane išmetė iš žaidimo, kai grįžau į jį, tai padariau dar kartą, jei manote, kad tai labai geras žaidimas, nežaiskite😢 Nekalbu. Nežinau, kodėl kiti žmonės sakė, kad tai veikia, bet tai neveikia mano tablat
Yra per daug skelbimų! Net kai išjungiu „Wi-Fi“, vis tiek yra daug skelbimų! Ar jums patiks, kad jame būtų tik keli skelbimai, pls? Net jei tai vis dar smagi programa, bet vis tiek 2 žvaigždutės.
Vienas iš geresnių dalykų iš šio apgailėtino leidėjo, bet tai dar nereiškia tiek daug. Žaidime vis dar gausu skelbimų, kad jo negalima žaisti be lėktuvo režimo, ir atrodo, kad jis pagamintas pigiai, tačiau bent jau jis veikia priimtinu kadrų dažniu ir veikia taip, kaip numatyta. Aš jiems tai duosiu, tik šį kartą.
Šį žaidimą žaidė gana ilgai. Mėgavosi žaidimu, bet kas 2 minutes pasirodantys skelbimai greitai paseno. Pašalinama šiandien.
Tikrai nemanau, kad skelbimų yra per daug. Man labai patinka šis žaidimas. Manau, kad tai tikrai smagu. Realiame gyvenime aš tikrai negaliu susieti dažų, nes tai gali būti labai netvarkinga, todėl žaidžiant šį žaidimą tai kompensuoja. Norėčiau turėti galimybę kontroliuoti, jei spalvos būtų šiek tiek daugiau. Manau, kad jie greitai išplito, bet be to, žaisti tikrai smagu.
0/10, šlykštu. Į savo telefoną aš jį atsisiunčiau ir 1-ą kartą buvo gerai, tada jis užgeso net ir skelbimuose! THLE DEVS, kurie tai padarė, REIKIA PAtaisyti. Blogiausia dalis – mano telefonas sudužęs! Jums tai reikia pataisyti.
Šis žaidimas yra labai įdomus ir jūs galite susirišti dažus bet kokiu būdu, ir tai tikrai labai šaunu, bet aš jam skyriau tris žvaigždutes, nes yra toks skelbimas kaip kas penkias sekundes, todėl labai erzina žaisti, nes įsitikinus, kad kiti jaučiasi. lygiai taip pat ir skelbimai visada yra labai niūrūs, todėl tikrai nenoriu sėdėti, pakeiskite jį į skelbimą kas dešimt minučių ir būtų gerai, jei skelbimai nebūtų kvaili, bet tai labai smagus ir įkvepiantis žaidimas o jei turėtum lil skelbimų daugiau ppl būtų 👍
Jai suteiktas 3 žvaigždučių įvertinimas, nes programa vis verčiasi užsidaryti po kelių skelbimų, todėl aš pradedu viską iš naujo. Arba pažiūrėsiu skelbimą dėl specialaus prašymo ir jis bus priverstinai uždarytas, neleisdamas man įvykdyti specialaus prašymo. Išskyrus tai, tai gana įdomus žaidimas. Bet išspręskite jėgos uždarymo problemą!
Man patinka žaidimo idėja. Bet tikrai baisu, kad tiek daug skelbimų! Jei jie nori, kad tai būtų geras žaidimas, jie turėtų atsisakyti skelbimų. Žinau, kad taip jiems pavyksta priversti jus nusipirkti kitus jų žaidimus. Bet... Labai bjauru, kad jie turi dėti vieną iš karto, kai tik užsimanai dėl kaklaraiščio dažų. Įmesiu jį į vandenį ir tada pasirodys tik skelbimas.Šis žaidimas yra baisus.
Ūkininkavimo žaidimas. Tačiau smagu pasisemti idėjų, kaip surišti IRL!
Šiame žaidime nuolat yra reklamų, bet atsitinka ir tai, kad šis žaidimas sugenda tiesiogine prasme, o kai atsidaro reklama, kartais negalite išeiti iš jų, nes ekranas tampa juodas arba baltas, pats žaidimas yra geras, tik skelbimai ir kada nesklandumai jūs sakote, kad jis atnaujintas su mažiau trikdžių, neatrodo, kad tai išspręstų ir blogai pateiktų geresnę apžvalgą
Dėl skelbimų vertinu tik 2 žvaigždutes. Jie erzina ir gaišta mano laiką. Norėčiau, jei įdėtumėte mažiau skelbimų, nes jie nieko nedaro.
Man labai patinka šis žaidimas, jie man net davė 435 žaidimo dolerius, nes aš jį žaidžiau, ką, manau, turėtumėte daryti.
tai nuostabus žaidimas, tai geriausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau, atrodo taip tikroviškai ir jūs galite rinkti įvairių tipų drabužius. Rekomenduoju nuostabu, norėčiau, kad turėtume daugiau tokių žaidimų 5 žvaigždučių plssssss, sukurkite daugiau tokių žaidimų, tikiuosi, kad tai buvo naudinga
Nežinau, ar taip nutinka kam nors kitam, bet mano skelbimuose yra labai daug. Yra vienas VIP personažams, prieš panardinimą ir t.t. Ir skelbimai ilgi. Aš tiesiog noriu žaisti žaidimą. Išskyrus tai, žaidimas yra nuostabus. Rekomenduočiau šį žaidimą. 4 žvaigždutės ⭐⭐⭐⭐
Man patinka šis žaidimas. Tai tikrai smagu ir kūrybinga, tačiau yra keletas problemų. Drabužiai žmonėms neatrodo gerai, todėl žaidime turėtų būti berniukų. Taip pat yra daug trumpų skelbimų, todėl man tai labai nerūpi, todėl manau, kad tai gerai. Kita vertus, šis žaidimas yra įdomus ir atpalaiduojantis.. Aš rekomenduoju jį idk:/ Ačiū, kad skaitėte mano pranešimą! :3
Man patinka viskas, išskyrus valdiklius, kai dažai audinį, nes ta dalis, kurią liečiu, valdo, kur eina buteliukas, o ne dažai, todėl buvo nemalonu bandyti atsižvelgti į skirtumą ir akies obuolį, kur spalvos. baigti.
Buvo daug skelbimų, kurie trikdė žaidimą ir mano telefoną, dėl kurių daugumą pradėjau kurti iš naujo. Tai labai įdomus ir šiek tiek įtraukiantis, tačiau skelbimai sugadina žaidimą.
Tai tik dviejų žvaigždučių. Tarp kiekvieno lygio yra skelbimas ir po lygio. Nuraminkite skelbimus! Tikrai erzina kiekvieną kartą, kai pasirodo reklama, ir aš šio žaidimo visai nerekomenduoju!
Man patinka žaidimas, bet, kaip ir daugelis kitų, man atrodo, kad skelbimų kiekis per didelis.
Man šis žaidimas visai nepatinka. Tai nieko panašaus į reklamą. Kol aš gaminu drabužius, jis nuolat leisdavo skelbimą. Taip, tai leidžia pasirinkti savo spalvas, tačiau jos lengvai pasiskirsto ir uždengia kitas spalvas. Atsiprašome, jei tai nepadeda, bet tai tik keli dalykai, kurie erzino.
Tie Dye Simulácie yrw
Kai kurie drabužiai, kurių jie nori, yra juokingi!
Tiek daug skelbimų...automatinis pašalinimas.atsisveikink skelbimai...
Man patinka šis žaidimas, jis suteikia man galimybę būti tikrai kūrybingam ir jei kyla problemų dėl skelbimo po skelbimo, tiesiog eikite į lėktuvo režimą, tada skelbimų nebus! Tikiuosi, kad tai padėjo, nes skaitydami atsiliepimus daug žmonių turi problemų su skelbimais. Tikrai puikus žaidimas!
Aš turiu galvoje, jei norite gauti šį žaidimą, tada gaukite jį išmintingai, o jei jums taip nuobodu, tai namuose, kad jūs neturite ką veikti, kaip kai kurie, aš labai rekomenduoju jį įsigyti, bet tada Nežinau, nes tai labai nuobodu, bet jei esate vienas iš tų vaikų, kurie negali išeiti į lauką ar nieko, arba jus pastebės su savo telefonu II labai rekomenduoju įsigyti šį žaidimą, nes viskas, ką darote. būkite tiktok visą dieną, labai rekomenduoju jį gauti, jei