Post by terpsolefifer on Feb 20, 2022 8:22:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
това е наистина добра игра според мен, бих препоръчал на малки деца, но много неща трябва да плащате за нея и аз не съм голям фен на плащанията за неща, които не искам да плащам за нея, дори ако е просто игра, която не ви е необходима за истинския свят на думите, но въпреки всичко това е наистина добра игра, бих я препоръчал на всеки, който иска да похарчи около $10 за тъпа игра.
Това е ужасно приложение. Трябва да получа специално членство за повече от половината от него, прекарах повече време в чакане на рекламите, преди да играя, и дори когато не я играх, играта просто ще се отвори сама. Не получавайте това приложение.
Тази игра е добра, но отнема много време с всички добавки. Добре е, ако нямате интернет, но не можете да получите нищо. Като цяло тази игра е бог за малко време.
Тази игра е наистина добра с изключение на няколко неща. Първо, трябва да има повече опции за характер, отворени за хора от всякакъв вид. Второ, хората искат различни неща и това е добре, просто не трябва да искат рокля, например, ако играчът няма достъп до това. Трето, не трябва да има заключени предмети. Това ограничава възможностите на играчите. И накрая, ако правите дизайна за ризи и други неща, той не трябва да го отразява. Отново това ограничава възможностите.
Невероятна игра 👍👍 продължавайте все така, но една звезда намалена само заради нещата, които не са налични, трябва да ги купим, а също и заради прекомерните добавки... Би било чудесно, ако можете да я направите напълно безплатна игра ☺️
Харесвам тази игра много, но едно нещо да кажа, много от тях са заключени и трябва да платим пари, за да ги пуснем, но като цяло е добра игра ....🥰🥰🥰😍😍
Харесвам тази игра, но много неща са заключени, само няколко неща са отключени, което клиентът иска, ние не можем да украсим роклите, защото нещата са заключени, моля, направете няколко неща отключени
Хареса ми, но рекламите бяха твърде рано и твърде много и силни. Трябваше да изтрия приложението след 1 минута игра.
Най-готина игра!😁😁😁😂😂
Това е добра игра, но имаше кичури в спа центъра за коса, някои инструменти за грим са заключени, те ми дават да направя рокли, които искам да направя, но дрехите са заключени, така че искам промени в тази игра ......
DIY Fashion Star - Design Game Rollspel hnk
Забавно. Но това е основно игра с плащане за игра. Искам да кажа, че половината от тези игри за хора са. Моля, оставете ни да играем играта, вместо да ми дърпате парите. По неща, от които се нуждаете, така че дори не можете да правите никакви мисии и реклами. Поправи това.
Когато избера опцията за състезание за селфи, ще бъде реклама и опция за черно и изрязване не е там само инсталирайте какво, по дяволите, така че давам само една звезда
Това е наистина забавна игра, но има твърде много реклами. Както веднага щом свърша с един дизайн, има реклама.
тази игра е добра, но има няколко недостатъка. Има МНОГО твърде много реклами. много неща са отключени. Не мисля, че можеш да си купиш нещо, така че имам чувството, че печелиш харесвания без причина каквото и да било
Това е най-лошата игра за всички времена.😠 Твърде много добавки. Тези реклами карат телефона ми да увисне! Сякаш ми изяжда батерията и всичко добро струва твърде много за толкова лоша игра. Деинсталирах го след 15 минути го инсталирах.
❤❤❤
Тази игра е прекрасна и показва нашата креативност и талант, но ако секцията за рокля и прическа са отключени, така че може да бъде по-прекрасно и интересно, ако някой не може да купи играта, така че мисля, че това все пак е грешката, играта е толкова прекрасна
Evil Nun: Horror at School არკადული igf
наистина добра графика понякога отнема малко време, за да се зареди напълно; иначе ОБИЧАМ всичко останало в него .Минус факта, че има ТВЪРДЕ МНОГО ДОБАВЕНИ!!!!!
Мога да оценя това приложение с 5 звезди. Но проблемът е, че минимумът от материала, от който изработваме горнища и поли, е заключващ А в гримната част толкова много неща са заключени и салона за. Така че, ако моята мрежа е включена, те също не могат да показват рекламите, за да можем да използваме материалите, които искаме. Тъй като съм на първо място, аз също трябва да поставя тези проблеми. Така че, моля, поправете този проблем, иначе тази игра не е лоша
Играта е страхотна, но... отнема много време за инсталиране и не ми позволява да избирам моите DIY, просто дава шаблони и не е хубаво, но като цяло е страхотно и забавно!💖💖!
Тази игра е толкова готина и забавна, но проблемът е, че не можем да отключим прически, рокли и толкова много неща. Това просто раздразни и разочарова 😔. И когато се опитаме да го отключим, той иска пари. Моля, поправете това и направете всичко безплатно без пари. Ако отстраня този проблем, ЩЕ ДАДАМ 5 ЗВЕЗДИ. Но като цяло тази игра е добра и я харесвам 😊.
Тази игра е много вълнуваща и твърде забавна, с изключение на тези, които не се купуват
сестра ми има играта и я ОБИЧА, сякаш не е лоша, просто не ми харесва как не можеш да оформяш косата според мен, ако беше безплатна, това би направило играта МНОГО по-добра! но това е само мое мнение
Тази игра е много лоша. В началото е нормално, но проблемът е, че по-късно в играта те принуждават да купувате неща, за да покачвате ниво, не само това, но играта има ТРЕВО МНОГО РЕКЛАМИ. Не получавайте това приложение.
Тази игра е интересна. Единственият проблем е, че не можете да отключите нито един от аксесоарите или дизайните и изглежда, че са заключени завинаги.. Дори няма опция за отключването им. Аз съм на 1-ва позиция и все още не мога да използвам това фризьорско място. Имам предложение, че би било чудесно, ако имаше опция да печелим пари в играта и да отключваме тези елементи, като ги харчим. Защото искат истински пари, за да ги отключат. Но като цяло 👍👍
Беше страхотно, докато всички заявки не се нуждаеха от рокли и аз не чакам пари, които нямам за него, трябва да можете да отхвърлите заявките, ако искате или в моя случай ТРЯБВА.
Количеството реклами в играта я прави почти невъзможна за игра, а да трябва да плащате за използване на салона е сериозно глупав ход, изтрих играта след като я играхте в продължение на 20 минути, около 16 от които бяха прекарани в гледане на реклами. 100% не бих препоръчал дори да си правите труда да изтегляте играта.
Обичам тази игра, толкова много дизайни за създаване. Мисля, че тази игра е насочена към по-малки деца, но е страхотна за всяка възрастова група. страхотна игра, не мога да спра да играя!
Иска ми се само да се забавляваме, украсявайки косата си и подобни неща, с други думи може да се наложи да се върна и да кажа нещо друго
Наслаждавам се на играта, но няма да регистрира, че съм добавил пари към акаунта си в Google Play. Продължава да ми казва, че няма достатъчно средства и току-що добавих пари към акаунта си в Google Play. Имам повече от достатъчно, за да купя артикула, който се опитвам да купя, но играта продължава да ми казва, че не го правя. Много е разочароващо.
става
Скучна игра, тази игра не е интересна. Не ми хареса тази игра, много е скучна и има много реклами и се зарежда много бавно и спира на всеки 5 минути и не започва бързо 😏😏😏скучна игра. Изтрих тази игра О, БОЖЕ! Много е скучнооооооо. Мисля, че могат да правят по-добри игри. надежда !
Какво не е наред с тази глупава игра?! В рекламата изглеждаше сладко и забавно! Но неееееееееее! 3 основни неща грешни 1. ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ!!! 2. ПОЧТИ ВСИЧКО Е ЗАКЛЮЧЕНО!!! 3. ТОЛКОВА Е РАЗЧИТАЮЩО !!!! Не инсталирайте! Не издържа дори 30 минути!!! PAH-LEEZE FIX!!! Не съм впечатлен, много ви благодаря! 😠😡
DIY Fashion Star - Design Game رول پلیئنگ voq
Пет звезди, защото това е страхотна игра, само роклите и някои други в рекламните покупки. Роклите са 8$ и твърде много пари за една малка стара рокля, за да зарадвате зрителите си, което според мен е хубаво нещо, но само да купите всичко, което играта може да предложи, е около 10$ или 11$. Бих искал да го видя да се промени, може би като време, когато всъщност е по-евтино, би било хубаво! Моля, подобрете играта си.
DIY Fashion Star - Design Game Rol Oyunu avs
DIY Fashion Star - Design Game Rollspel eebq
Това е най-добрата игра за дизайн някога!!!!😆😆😆
Хареса ми играта, но трябваше да КУПИТЕ роклите. моля, подобрете дейностите (повече) и би било чудесно, ако можете да излезете и навън. Като цяло беше добра, не страхотна игра.
Много интересна игра, но (coco play by tab tale) трябва да направи нещо за тази реклама в Google, която трябва да контролират там, тъй като затова дадох 1 звезда за контролите всеки път, когато отворя тази игра първо, както идва и тази реклама в Google наистина е разстроена когато се случи, той затваря телефона ми и трябва да направя всичко отначало, моля, направете нещо за това, че другите игри са фантастични особено (Rich girl shopping mall) Аз съм 11-годишно момиче
Това е невероятна работа, имам предвид как работите като моден дизайнер, обяснява ви. Можете също да правите видеоклипове за нея, които получават харесвания и коментари. Можете също да направите своя грим и да си правите селфита и също така можете да се състезавате в състезания, които ви дават класирането Но има един проблем с добавките. Той съдържа много добавки и за да отключите нещата си, трябва да платите истинските пари, така че това е трудност, в противен случай просто опитайте това Изключително е